Forbrukslån

Forbrukslån er lånet for deg som ønsker å gjøre akkurat hva du vil. Du må være over 18 år for å ta opp et billig forbrukslån. På den måten kan man også kalle det et ungdomslån. Mange vil nok føle seg som en ungdom når man er 18 år. Når du er 18 år trenger du mye fint her i livet. Du har en spennende del av ungdomslivet igjen før du er ferdig på ungdomsskolen. Tenk deg hva du kan kjøpe for flere 100.000 kroner? Det er kun fantasien som setter grenser på hvor bra ditt siste år på videregående skole kan være.

Russ og lån

Når det går mot slutten av videregående skole kommer kanskje den morsomste perioden i livet. Det er russetiden. I russetiden har du mulighet for å være med dine aller beste venner på tur i mange helger og ferier. Russetiden er tiden hvor du og dine venner kan kjøpe dere en bil sammen og reise rundt uten å måtte ha med foreldre, ta toget eller bli styrt på en eller annen måte. Det er rett og slett den første gangen dere kan oppleve helt nye ting, sammen.

Russetiden krever at man har planlagt litt. Hvor skal man dra? Det finnes russetreff på Tryvann, på fjellet og på Sørlandet for å nevne noen. Alle disse stedene krever at man har en kuul buss eller annet kjøretøy for å kunne sove og komme seg til stedet. Regner det er bussen det opplagte festestedet.